Ce StIl Va CaRaCtErIZeAzA?

In jos

Ce stil v-a caracterizeaza cel mai mult din cele de mai jos?

0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
25% 25% 
[ 1 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
50% 50% 
[ 2 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
25% 25% 
[ 1 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Total voturi : 4

Ce StIl Va CaRaCtErIZeAzA?

Mesaj  CrAzY CrEaMy la data de Dum Aug 08, 2010 1:03 pm

Cum am mai spus,pentru a adopta un stil,inainte de toate trebuie sa intelegi ce mesaj transmite.

RoCk
Vrea sa arate faptul ca poti arata oricum,si conteaza doar cine esti tu defapt.

Gothic
gotic propune o moda misterioasa, compusa din materiale luxoase: satin,
matase, piele si catifea.Acest stil este misterios,intunecat si uneori chiar morbid.Este inspirat din literatura si arta.Spre deosebire de stiul emo Goth nu cuprinde decat negru si nimic mai mult.

PuNk
Punk este un sub stiil al stilului rock doar ca mult mai violent.Avril a avut un mare impact asupra modei punk prin stilul de scolarita.Un lucru specific punkerilor este ca mereu au creasta.

HiPpIe
ESte un stil colorat ce transmite iubire si pace.Hipiotii au fost adesea respinsi de ceilalti datorita stilului pprea liber.Este un stil ales de iubitorii de natura.Cuprinde par lung,fuste colorate sii uneori,ca accesoriu o floare in par,sandale,ochelari de soare si nelipsitul simbol al pacii.

ViSuAl KeI
ヴィジュアル系, KEI vijuaru adica,stilul vizual.Se refera la o miscare printre muzicienii japonezi.Este caracterizat prin utilizare de machiaj si stil de par mai deosebit.Uni afirma ca este un sub gen de rock japonez.Este un stil nonconformist si creativ,adoptat de cei dornici sa fie ,,speciali" sau dornici sa iasa in evidenta cu ceva diferit,chiar si in vestimentatie.

HaRaJuKu
Este un stil japonez venit din Tokyo.Este adoptat de tinerii rebeli si creativi.Harajuku are si multe sub stiluri cum ar fi Gothic Lolita.

EmO
Unul din stilurile cele mai cunoscute.Stilul de vestimentatie este caracterizat prin suvite de par colorate,breton lasat pe ochi,unghii negre chiar si la baieti.Unii au caracterizat stiul Emo ca fiind sadic datorita faptului ca multi tineri emo s-au sinucis.Sau unii tineri emo se taie pe maini.Este un stil adoptat de persoanele inchise in sine,respinse de societate,ce au suferit mult.


...................................
Gata,am luat de pe net,dar am scris si de la mine.Scz dak am uitat niste stiluri..app..scz k am scris cel mai putin la rock
avatar
CrAzY CrEaMy

Mesaje : 57
Data de inscriere : 25/07/2010
Varsta : 20
Localizare : ToKiO HoTeL ToWn (I'm NoT EmO)

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum